VRAGEN ZZP BOEKHOUDING

Allereerst, staat uw vraag er niet bij? Vraag het uw ZZP boekhouder.

MOMENTEEL HELAAS GEEN RUIMTE OM ZZP'ERS TE HELPEN MET HUN BOEKHOUDING.


Mogelijke vragen over uw ZZP boekhouding of administratie bij ZZP Boekhoud

  1. Wat is de kwaliteit?
  2. Wat zijn de kosten?
  3. Wat moet ik zelf doen?
  4. Moet ik zelf mijn belastingaangifte doen?
  5. Wat krijg ik van jullie?
  6. Automatische verwerking of handmatig?


1. Wat is de kwaliteit?

Uitstekend.

ZZP Boekhoud richt zich alleen op de ZZP'er, en alleen op de vakgebieden waarmee wij ervaring hebben, waardoor onze boekhoudkennis optimaal is voor de ZZP'er. Indien wij denken dat een andere boekhouder uw specifieke administratie beter kan behandelen, dan zeggen wij dit ook eerlijk, geven ons advies en wensen wij u veel succes.


2. Wat zijn de kosten?

U krijgt een goede prijs en deze prijs verschilt per administratie.

ZZP Boekhoud heeft geen vaste maandbedragen waar u met een jaarcontract aan vastzit. Maar wat dan wel? Tijdens een vrijblijvende (gratis) afspraak bekijken we uw administratie, de hoeveelheid facturen en afschriften en de gewenste dienstverlening. Op basis daarvan wordt de prijs bepaald. U kunt ons ook bellen om een indicatie van de prijs te krijgen.


3. Wat moet ik zelf doen?

Niks.

U hoeft zelf alleen uw facturen en afschriften te verzamelen. ZZP Boekhoud doet daarna al het invoerwerk, de controles en het opstellen van een uitgebreide rapportage. Ook de belastingaangiftes kunnen we voor u regelen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we eventuele extra benodigde gegevens.


4. Moet ik zelf mijn belastingaangifte doen?

U bepaalt.

ZZP Boekhoud wil u graag helpen om met behulp van onze boekhouding zelf uw aangifte omzetbelasting (btw) en uw aangifte inkomstenbelasting te doen, zodat u op de hoogte bent van de resultaten van uw bedrijf. Echter, indien u wilt dat wij ook de aangiftes voor u doen, dan verzorgen wij de aangiftes uiteraard ook.


5. Wat krijg ik van jullie?

Overzicht en service.

U krijgt een volledige ZZP Boekhoud rapportage met alle benodigde belasting en resultaat gegevens en met de onderliggende opbouw van de financiële gegevens en met een advies. Verder krijgt u uiteraard de ingevulde belastingaangiftes toegestuurd.


6. Automatische verwerking of handmatig?

Handmatig voor kwaliteit, tijd en kosten.

ZZP Boekhoud richt zich op de kleine ondernemer. De meeste ZZP'ers hebben niet een heel uitgebreide administratie. ZZP Boekhoud verwerkt uw (digitale of hard copy) facturen en bankafschriften dan ook handmatig. Daarmee wordt elke factuur of afschrift ook echt gezien en dubbel gecontroleerd door een boekhouder. Verder is deze werkwijze voor kleine ondernemers ook goedkoper omdat ZZP Boekhoud geen dure boekhoudprogramma's of scanprogramma's hoeft aan te schaffen. Onze handmatige verwerking scheelt u ook kostbare tijd. Want bij veel 'automatische' online boekhouders of boekhoudprogramma's moet u zelf nog bepaalde administratie invoeren.


Heeft u verder nog vragen?

Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

© 2016 ZZP Boekhoud
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin